Felelősségkizáró nyilatkozat

A weboldalunkon linkek találhatóak harmadik felek weboldalaira. Semmilyen esetben sem vállalunk felelősséget az ilyen weboldalakon megjelenő tartalom pontosságáért, vagy az azokban kifejezett véleményekért. Ezeket a weboldalakat semmilyen módon nem ellenőrizzük, szerkesztjük, cenzúrázzuk, vagy felügyeljük. A linkeknek a weboldalunkon való hivatkozása a DCF Consulting-ra vonatkozóan nem keletkeztet semmilyen felelősségvállalást vagy szavatosságot, továbbá nem értelmezhető úgy, hogy azokkal feltétlenül egyetértünk vagy, hogy jóváhagyjuk és támogatjuk azokat.

A DCF Consulting weboldalára történő linkelés megengedett, feltéve, hogy (i) az a DCF Consulting-ra egyértelműen hivatkozik, továbbá (ii) a szerzői jogokra vonatkozó, illetve a DCF Consulting weboldalán található egyéb információk nem kerülnek eltávolításra vagy keretbe foglalással, illetve egyéb módon eltakarásra, (iii) a DCF Consulting honlapjára hivatkozó weboldal nem folytat illegális, vagy a jó erkölcsbe ütköző tevékenységet, (iv) az ilyen hivatkozás kérésünkre azonnal eltávolításra kerül (v) a hivatkozás engedélyezése teljes mértékben a DCF Consulting diszkrecionális joga.

Személyi számítógépen vagy monitoron való megtekintés céljából engedélyezett a weboldal egy vagy több oldalának ideiglenes letöltése és tárolása. A DCF Consulting előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldal tartalom egészét vagy bármely elemét módosítani, átalakítani, vagy reprodukálni, azt bármely más célból felhasználni, illetve állandó jelleggel tárolni.