Kapcsolat

Munkatársaink elérhetőségeiért és bővebb információkért kérjük görgessen lejjebb. Általános információkért, vagy média-megkeresésekkel kapcsolatban kérjük, küldjön nekünk e-mailt: info@dcf.hu

Kutas Gábor

Londoni bankoknál és Európa különböző tőzsdéin szerzett tapasztalataira építve 2005-ben Gábor megalapította a DCF Consultingot, amelynek mai napig ügyvezető partnere. A stratégiai gondolkodás, sok évtizedes értékesítési tapasztalat, a nem konvencionális megoldások és egyedülálló piaci beágyazottsága tartoznak erősségei közé. Tanulmányait a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetemen kezdte, majd végzősként a manchesteri UMIST-ban folytatta, ahol elvégezte a management alapszakot. Ezek után mesterképzését nemzetközi pénzügyek szakon, kiváló eredménnyel a franciaországi CERAM ESC üzleti iskolában szerezte meg, majd tudományos fokozatot a franciaországi Université de Nice egyetemen kapott. Rendszeresen szerepel a magyar médiában, ahol pénzügyi-gazdasági témákban osztja meg véleményét a nagyközönséggel.

Nagy Gergely

Gergely a DCF Consulting partnere és vezető tanácsadója. Korábban pénzügyi és számviteli területen szerzett tapasztalatot, behatóbban pedig a pénzügyi technológiákkal, valamint a pénzügyi szektor újításaival foglalkozik. Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte, jelenleg pedig a németországi Hagen Egyetem Gazdaságinformatikus mesterkurzusának hallgatója.

Farkas Dávid

Dávid, cégünk junior tanácsadója befektetés-elemzőként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen. Erőssége algoritmikus gondolkodásmódja, melyet modellezések, numerikus elemzések, és szimulációk során kamatoztat. Ezen kívül a folyamatos innováció és a modern technikák elkötelezett híve, valamint kiemelten foglalkozik kockázatkezeléssel is.