Jogi nyilatkozat

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a weboldalon található tartalom (különösen bármely közölt adat vagy hivatkozott link) kizárólag tájékoztató jellegű. Az oldal látogatásával vagy használatával felhasználóink elfogadják, hogy az itt közölt tartalom semmilyen formában nem tekinthető tanácsadásnak és nem hoz létre semmilyen tanácsadói jogviszonyt. Amennyiben valamely témában szakértői tanácsadásra van szüksége, kérjük, keressen meg minket közvetlenül.

Annak ellenére, hogy mindent megteszünk azért, hogy a honlapon található tartalom megfelelően pontos legyen, előfordulhat, hogy pontatlanságok vagy elírások találhatók benne. A közölt adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért, valamint aktualitásáért való bármilyen felelősségünk a jog által megengedett maximális mértékig kizárt. A weboldalon található információk és kijelentések szakmai, piaci vagy jogi megfelelőségéért semmilyen formában nem szavatolunk, az ezek alapján hozott, illetve az ezekre alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a DCF Consulting nem vállal felelősséget.

Semmilyen esetben sem terheli felelősség a DCF Consulting-ot a weboldal látogatóival szemben azon közvetlen vagy közvetett, vagy bármilyen egyéb károkért, különösen, de nem kizárólag azokért, amelyek a weboldal vagy a hivatkozott linkek eléréséből és használatából, vagy az elérés és használati lehetőség hiányából erednek.

A DCF Consulting fenntartja a jogot, hogy a felhasználók bárminemű értesítése nélkül módosítsa, vagy átdolgozza a weboldalt vagy az abban foglalt információkat. A weboldal tartalma a DCF Consulting szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll.