Rólunk

A budapesti székhelyű DCF Consulting 2005. óta működik. Széles ügyfélkörnek nyújtunk szolgáltatásokat, akikben egyvalami azonban közös: többet akarnak elérni versenytársaiknál. Az ő munkájukat segítjük a pénzügyi szektor, valamint a kis-, és közepes méretű vállalati tranzakciók specialistájaként. Erősségünk az innovációban, a kiemelkedő piaci intelligenciánkban, valamint piackutatásainkban rejlik. Ezen alapokra építkezve alkotjuk meg innovatív, piacformáló gondolatainkat. Célunk azonban nem csupán az, hogy újszerű ötletekkel álljunk elő. Fokozott figyelmet fordítunk rá, hogy ezeket úgy ültessük át a gyakorlatba, hogy közreműködésünk révén ügyfeleink piacuk legsikeresebb szereplőivé léphessenek elő.

Több nyelven dolgozó csapatunk összesen több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik. Munkatársaink különböző területeken szerzett magas szintű szaktudása alapozza meg tevékenységünk sokrétűségét. Mindez egyben azt is biztosítja, hogy csapatként együttdolgozva összetett problémákra megoldást találjunk és teljes körű tanácsadást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a megbízóinkkal való hatékony együttműködésre és egymás kölcsönös megbecsülésére. Ennek keretében nem ismerünk megalkuvást a morális értékek és az etikai normák terén. A pénzügyi és a KKV szektorok kihívásokkal teli környezetében igyekszünk megfelelni ügyfeleink azon igényeinek, hogy a kért szolgáltatást a legrövidebb időn belül, fair díjazásért, de kiemelkedő ár-érték arányban nyújtsuk. A projekt komplexitásától függően külsős, már bizonyított szakembereket is bevonunk a munkába a siker érdekében. Rendelkezünk többek közt bevált jogi, számviteli, és adótanácsadókkal, marketing és PR szakértőkkel, valamint szervezetfejlesztésben jártas trénerekkel is.